Tartu vald, Vahi alevik, Melissi tn 3

Kinnisvarahooldus-Tartus

SISEKORISTUS

Mis on sisekoristus?

Sisekoristus on iga endast lugu pidava inimese või äriühingu vältimatu tegevus. Nimelt on tegemist olulise sammuga hea tervise säilitamisel. Ajapikku võib mustus, täpsemalt sellest eralduvad mikroosakesed, tekitada mitmeid terviseprobleeme, näiteks nahalööbed ja hingamisteede ärritus. Seega pole sisekoristus mitte ainult ilusa ja esteetilise keskkonna loomine, vaid ka tervise hoidmine. 

Äriühingute puhul on sisekoristus eriti tähtis, kuna kliendi esimene arvamus kujuneb reeglina lisaks kliendisuhtlusele ettevõtte esindusse sisenedes. Et potensiaalne klient saaks hea esmamulje osaliseks soovitame siseruumid säilitada puhtana. Samuti tuleb olla hoolikas ka tööruumide korrashoius, et töötajatel oleks turvaline keskkond. Selles osas saame Teid aidata meie, omades eelnevalt mainitud tegevusvaldkonnas juba rohkem kui 3-aastast kogemust. 


Milliseid töövahendeid kasutame?

Sisekoristus seisneb väga erinvate töövahendite käsitlemise oskuses, hinnates seejuures koristamist vajava ala materjali, kemikaalide taluvust ning ümbritsevat keskkonda.
Peamiseks probleemiks täna on kemikaalide mitmekesisus ning nende mittetundmine. Valede puhastusvahendite kasutamine võib kahjustada puhastatavat pinda või põhjustada koristust teostavale inimesele terviseprobleeme. Eelneva vältimiseks on soovitatav kemikaalide müüki teostavalt konsultandilt küsida täpsustavat informatsiooni või tööde teostamiseks appi kutsuda professionaalid. Meie meeskond osaleb regulaarselt vastavatel koolitustel ning on pädevad oma töös.

Tööde teostamine

Tööde teostamine saab alguse kliendiga objektil kohtumisest, kus arutame läbi vajalikud teenused ning tingimused. Seejärel koostame vastavalt kokkulepitule hinnapakkumise, mille saadame kliendile. Kui pakkumus sobib, oleme alates kinnituse saamisest valmis tööle asuma.

Tööde teostamise ajad lepime kliendiga eelnevalt kokku, et võimalikult vähe häirida Teid ja Teie naabreid.

Sisekoristustöid teostame Esmaspäev kuni Reede 8:00-17:00.
Nädalavahetustel tõttame appi ajavehmikul 12:00-15:00.
Kokkuleppeliselt teostame töid ka muudel aegadel.

Transport

Hoolimata meie esinduse asukohast Tartu linnas, teostame vajadusel töid üle terve Eesti. Tehnika ning muu vajaliku transpordiga toetab meid kolmis- ja transpordifirma Kaubataxo., kes on meie pikaajaline koostööpartner.

Garantii

Teostatud töödele kehtib kvaliteedigarantii kuni 1 päev pärast teenuse osutamist. Prentensioonide korral palume hiljemalt sama päeva õhtuks meiega ühendust võtta, et saaksime vajadusel olukorra lahendatud.